Optimització SEO & SEM

SEO (Search Engine Optimization) es centra en els resultats orgànics, és a dir, els que no són pagats. D'altra banda, el SEM (Search Engine Marketing) permet crear campanyes de màrqueting, a partir d'anuncis per clic a internet a través dels cercadors més comuns. Hi ha molts factors SEO que poden afectar la posició d'una web als motors de cerca, però n'hi ha un que està prenent una especial rellevància entre tots ells: el Web Performance Optimization (WPO), aquí és on realitzem una optimització exhaustiva a nivell de rendiment amb resultats inmillorables, aconseguint un 100/100 en PageSpeed.

WPO - Optimització del rendiment de la web

Optimitzem el rendiment, la velocitat i l'eficiència del lloc web, la qual cosa millora l'experiència de l'usuari. Això té un impacte directe en la posició als motors de cerca. Per a això utilitzem diferents tècniques com l'optimització d'imatges, minificació de fitxers, compressió de recursos, optimització del codi, emmagatzematge en memòria cau, etc.

GatsbyJS - Static Site Generation

A través del framework de desenvolupament GatsbyJS generem un lloc web com si es tractés d'un lloc estàtics però amb una base de dades dinàmica i això a Google li encanta. Això vol dir que la informació en el moment que Google rastreja una URL ja es troba desplegada i no hi ha cap tipus de fricció o problema de cara a la lectura i rastreig d'aquest codi. Això és crucial ja que suposa el principal problema SEO entre Google i els projectes serverless.

Google Analytics

Utilitzem Google Analytics per analitzar el trànsit i el comportament dels usuaris al teu lloc web. Proporciona dades detallades sobre visitants, fonts de trànsit, interaccions al lloc i altres aspectes per entendre el rendiment i millorar l'experiència de l'usuari.

Search Console

Utilitzem Search Console per monitoritzar i optimitzar la presència del teu lloc web als resultats de cerca de Google. Ofereix informació sobre com Google indexa el lloc, detecta problemes de rastreig, mostra consultes de cerca i suggereix millores per augmentar la visibilitat als resultats de cerca.

TECNOLOGIES I EINES
Projectes