Gestors de continguts i botigues online

Utilitzem gestors de continguts per a projectes com ara llocs web, botigues en línia o promocions i en diferents plataformes: WordPress i PrestaShop. Ambdues plataformes són fàcils d'autogestionar, mantenir i escalar per créixer a mesura que creix el teu negoci sense més intermediaris. Treballem amb les últimes tecnologies, podem utilitzar el teu WordPress com a CMS i desenvolupar-te un lloc totalment a mida, posant especial atenció a l'experiència d'usuari, creativitat, usabilitat i velocitat de càrrega.

Desenvolupament personalitzat de llocs web

Oferim serveis especialitzats en el disseny i desenvolupament de llocs web utilitzant els CMS més populars (WordPress, Joomla, Drupal, ...). La nostra perspectiva es centra en la creació d'experiències web a mida, garantint la funcionalitat, l'estètica i la usabilitat òptima pels nostres clients. Experts en la selecció i personalització de temes, així com en la integració de plugins per satisfer necessitats específiques del client.

Desenvolupament professional de botigues en línia

Especialitzats en la creació de botigues virtuals robustes mitjançant l'ús de PrestaShop, Shopify, WooCommerce, plataformes de comerç electrònic líderes en el mercat. Gestionem la configuració completa de catàlegs de productes, opcions de pagament segures i personalització del disseny per oferir una experiència de compra única.

Desenvolupament de funcionalitats personalitzades

Ens especialitzem en la implementació de funcions avançades per potenciar l'experiència de l'usuari. Personalitzem i optimitzem característiques específiques del lloc web, com xat en viu, eines de recomanació de productes i sistemes de gestió d'inventari. La nostra atenció detallada a les funcionalitats avançades assegura que el lloc web no només sigui estèticament atractiu, sinó que també compleixi amb les necessitats operatives i estratègiques del client.

Optimització SEO estratègica

Implementem estratègies de SEO avançades per potenciar la visibilitat en línia dels nostres clients. Assegurem una configuració meticulosa de metadescripcions, estructures d'enllaços i optimització de contingut per millorar la posició als motors de cerca. El nostre enfocament integral abasta des de la recerca de paraules clau fins a la monitorització contínua del rendiment SEO.

Suport tècnic i manteniment continu

Oferim serveis de suport tècnic altament especialitzats per abordar qualsevol inconvenient de manera eficient. Ens comprometem a mantenir el rendiment òptim dels llocs web, realitzant actualitzacions periòdiques de plugins, temes i plataformes. La nostra atenció proactiva garanteix la estabilitat i seguretat contínues, permetent als nostres clients centrar-se en els seus objectius comercials.

TECNOLOGIES I EINES
Projectes