APPLE TREE AGENCY
APPLE TREE AGENCY

WEBSITE / DEVELOPMENT
Desenvolupament del lloc web per a l'agència de comunicació estratègica APPLE TREE AGENCY situada a Barcelona, Madrid i Londres.
APPLE TREE AGENCY
PROJECTE
APPLE TREE és una agència de comunicació estratègica. El seu treball es basa en la metodologia «New Thinking», fet que suposa realitzar un estudi dels reptes de les marques des de diferents punts de vista i crear estratègies de comunicació més innovadores que atorguen nous avantatges competitius

Per a aquest projecte, APPLE TREE ens va confiar el desenvolupament del seu lloc web seguint el disseny UI/UX establert. Com a principal requisit, volien portar a l'excel·lència l'optimització del rendiment de la pàgina web. Per això, optimitzem el rendiment, la velocitat i leficiència del lloc web, la qual cosa al mateix temps va millorar lexperiència de lusuari. Aquestes accions van tenir un impacte directe en el posicionament als motors de cerca. Utilitzem diferents tècniques com l'optimització d'imatges, la minificació d'arxius, la compressió de recursos, l'optimització del codi, l'emmagatzematge en memòria cau, etc.

A través del framework de desenvolupament GatsbyJS, generem una web com si fos un lloc estàtic però amb una base de dades dinàmica en un CMS Wordpress com a backoffice. Això significa que la informació, en el moment en què Google rastreja una URL, ja està desplegada i no hi ha cap tipus de fricció o problema de cara a la lectura i rastreig d'aquest codi. Això és crucial ja que suposa el principal problema SEO entre Google i els projectes serverless.

TECNOLOGIES I EINES