Tecnologia, Innovació i Creativitat

EL NOSTRE ADN
Som apassionats pel desenvolupament de software, ens encanta el que fem i apostem pel èxit de tots i cadascun dels projectes que emprenem. La nostra experiència creix any rere any i això ens permet desenvolupar productes i solucions excepcionals per a cada un dels teus negocis.
SOLUCIONS PER AL TEU PROJECTE
01

Software

Comptem amb l'experiència i els coneixements necessaris per oferir qualsevol tipus de desenvolupament de software, des de la creació d'aplicacions fins al desenvolupament de software personalitzat fins a gestors de continguts estàndard.

02

Disseny

Definim els valors corporatius del teu projecte, els nostres dissenys estan centrats en l'usuari final i l'experiència visual de la teva marca, posant especial cura en les microanimacions, interaccions i transicions.

03

Paquet complet

Un projecte complet des del concepte fins a la implementació, això és el que ens agrada. Els nostres coneixements tècnics i la nostra visió sobre el disseny i la usabilitat ens permeten desenvolupar projectes increïbles.

CLIENTS PERSONES
Perquè això va més enllà de la feina, és professionalitat. No són només clients, són persones com tu. Cada projecte que assumim és important per a nosaltres, i cada client és especial. Ens ocupem dels teus projectes, els teus plaços d'entrega i cuidem dels teus nervis passi el que passi, i això és una promesa que et fem!
projectes finalitzats
anys d'experiència
cafès beguts
CONEIX-NOS
Sergio Vega
Imar Estopà