CALA BASSA bEACH CLUB IBIZA
CALA BASSA bEACH CLUB IBIZA

WEBSITE / DESIGN / DEVELOPMENT
Desenvolupament del web corporatiu del grup CBbC Group, una empresa amb una àmplia varietat d'establiments que inclouen restaurants, beach clubs i espais exclusius a les localitats idíl·liques d'Eivissa i Andorra.
CALA BASSA bEACH CLUB IBIZA
PROJECTE
CBbC Group és una empresa amb una àmplia varietat d'establiments que inclouen restaurants, beach clubs i espais exclusius a les localitats idíl·liques d'Eivissa i Andorra.

Vam dissenyar i analitzar el flux complet necessari per desenvolupar una website funcional i amb un impacte visual als usuaris. Aquest projecte ens va oferir l'emocionant oportunitat de capturar l'essència i la màgia de cadascun dels seus restaurants, beach clubs i espais exclusius, mitjançant una plataforma digital que no només informa, sinó que també captiva els visitants amb imatges captivadores, descripcions detallades i una navegació fluida i intuïtiva. El nostre objectiu va ser crear una experiència en línia que reflectís fidelment la bellesa i l'ambient únic de cada ubicació, brindant als usuaris una visió autèntica del que poden esperar en visitar qualsevol dels establiments del grup CBbC Group.

Es va implementar un sistema de reserves personalitzat per a cada establiment, facilitant als usuaris la possibilitat de reservar taula o espai en línia de manera senzilla i ràpida. També es va desenvolupar una eina de gestió del menú en línia, permetent al personal del grup CBbC Group fer modificacions i actualitzacions en temps real. A més, es va crear un apartat especial anomenat Life Magazine, on es publiquen notícies sobre l'actualitat i les novetats de cadascun dels llocs del grup, brindant als visitants una visió completa i actualitzada de tot el que passa a la vida de l'empresa.

TECNOLOGIES I EINES