HITO 257 RESTAURANT
HITO 257 RESTAURANT

WEBSITE / DESIGN / DEVELOPMENT
Desenvolupament del website per al restaurant HITO 257, situat a El Médano, Tenerife, aquest restaurant ofereix una oferta gastronòmica amb producte local i de qualitat amb aires mediterranis a una de les millors localitzacions de l'illa.
HITO 257 RESTAURANT
PROJECTE
HITO 257, situat a El Médano, Tenerife, és un restaurant que ofereix una oferta gastronòmica amb producte local i de qualitat amb aires mediterranis a una de les millors localitzacions de l'illa.

Vam dissenyar i analitzar el fluxe complet necessari per desenvolupar una website funcional i amb un impacte visual als usuaris. Aquest projecte ens va brindar l'emocionant oportunitat de capturar l'essència i la màgia de la magnífica ubicció, la gastronomia i l'oferta esportiva que brinda la plata del Médano, mitjançant una plataforma digital que no només informa, sinó que també captiva els visitants amb imatges captivadores, descripcions detallades i una navegació fluida i intuïtiva. El nostre objectiu va ser crear una experiència en línia que reflectís fidelment la bellesa i l'ambient únic de la seva ubicació, brindant als usuaris una visió autèntica del que poden esperar en visitar el restaurant HITO 257.

Implementem un sistema de reserves personalitzat per a cada establiment, facilitant als usuaris la possibilitat de reservar taula o espai en línia de manera senzilla i ràpida. També desenvolupem una eina de gestió del menú en línia, permetent al personal de la HITO 257 fer modificacions i actualitzacions en temps real. A més, creem un apartat especial anomenat Life Magazine, on es publiquen notícies sobre l'actualitat i les novetats de cadascun dels llocs de l'illa, brindant als visitants una visió completa i actualitzada de tot allò que esdevé a la vida del restaurant.

TECNOLOGIES I EINES