We are BcnApps
Hello!

Som BcnApps: Desenvolupament d'aplicacions i software a mida a Barcelona.

Creem solucions digitals a través d'una visió estratègica, desenvolupament col·laboratiu i disseny creatiu.
Serveis

Desenvolupament d'Apps

Especialitzats en el desenvolupament d'aplicacions amb React Native, oferim solucions a l'App Store per a iOS i a Google Play per a Android.

Software a mida

Desenvolupem software a mida amb les últimes tecnologies, ajustat a les necessitats i funcionalitats del teu negoci.

Frontend & Backend

Som el teu partner de confiança. Som especialistes en implementacions de software, oferint solucions adaptades a les teves necessitats específiques.

E-Commerce & CMS

Utilitzem gestors de continguts per a projectes com ara llocs web, botigues en línia o promocions, en diferents plataformes: WordPress, PrestaShop, etc.

Disseny UX/UI & Animation

Posem especial cura en el disseny de la interfície i l'experiència d'usuari, desenvolupant un estil únic i una identitat de marca sòlida i distintiva.

Optimizació SEO & SEM

Realitzem una gestió completa de posicionament, des de l'estudi de paraules clau fins a l'optimització del teu lloc web, contingut i imatges.

¿Treballem junts?
¿Tens una idea? ¿Un projecte? ¿Necessites una App? ¿Un desenvolupament a mida? ¿Un partner tecnològic de confiança?

Si busques assistència en la creació d'una aplicació, transformació digital, disseny web o de productes, així com desenvolupament de software personalitzat, comptem amb l'experiència i els coneixements necessaris per oferir solucions interactives i amb una identitat única per a la teva audiència. Reconeixem la diversitat de cada client, projecte i context, raó per la qual adoptem una visió flexible que ens permet ajustar els nostres serveis per satisfer les necessitats específiques de cadascun. Estem aquí per oferir-te la nostra ajuda!
Projectes