Proveïdor de programació

Comptem amb una àmplia experiència col·laborant amb agències de publicitat i màrqueting. Si busques un soci de confiança que es faci càrrec tant del desenvolupament frontend com backend, som la elecció ideal. Ens destaquem per proporcionar assessorament tecnològic i solucions personalitzades per a qualsevol tipus de desenvolupament de software, permetent a les agències subcontractar-nos per a aquests serveis i concentrar-se en la creativitat i la captació de leads.

Desenvolupament d'aplicacions

Implementem una perspectiva integral en el procés de disseny, desenvolupament i comercialització d'aplicacions mòbils (Android i iOS), assegurant-nos que aquestes s'alineïn amb el propòsit i les metes de la teva marca, alhora que satisfan les necessitats de la teva audiència objectiu.

Progressive Web Apps (PWA)

Oferim serveis especialitzats en el desenvolupament de Progressive Web Apps (PWAs), creant aplicacions web avançades que ofereixen experiències ràpides, fiables i totalment compatibles amb dispositius mòbils. La nostra perspectiva es centra en l'accessibilitat, funcionalitats offline i rendiment optimitzat per impulsar la presència digital del seu negoci.

Desenvolupament a mida de software

Proporcionem serveis de desenvolupament a mida de software per satisfer les necessitats específiques de la teva empresa. El nostre equip expert dissenya solucions personalitzades, des d'aplicacions empresarials fins a sistemes complexos, garantint eficiència, escalabilitat i alineació amb els teus objectius comercials. Confia en nosaltres per crear software adaptat als teus requeriments únics.

Integracions amb CMS

Facilitem integracions fluides amb sistemes de gestió de contingut (CMS) per optimitzar l'administració i distribució del teu contingut digital. Els nostres serveis permeten una sincronització eficient entre el teu CMS i altres plataformes, millorant l'eficàcia operativa i assegurant una experiència d'usuari consistent en diversos canals. Simplifiquem la gestió de contingut per potenciar la teva presència en línia.

Landings promocionals

Creem landings promocionals captivadores i personalitzades per a les teves campanyes, maximitzant la conversió i la participació de l'usuari. El nostre servei es centra en un disseny atractiu, contingut persuasiu i optimització per a dispositius mòbils, assegurant que cada landing impulsi efectivament els teus objectius de màrqueting. Potencia les teves promocions amb experiències digitals impactants.

TECNOLOGIES I EINES
Projectes