MARC TRIAS
MARC TRIAS

WEBSITE / DEVELOPMENT / DESIGN
Desenvolupament del portfoli personal per a Marc Trias, percussionista professional, educador musical i socioantropòleg.
MARC TRIAS
PROJECTE
Marc Trias és un percussionista professional especialitzat en percussió afrolatina i flamenca, així com en sets de percussió en diversos estils musicals que combina la seva faceta com a músic i com a socioantropòleg per crear projectes d'intervenció comunitària a través de l'educació musical.

Per a aquest projecte, ens vam proposar dissenyar un lloc web excepcionalment visual que capturés l'essència multifacètica de Marc. Amb un enfocament en l'experiència de l'usuari, vam crear un espai en línia enriquit amb contingut multimèdia, incloent vídeos, enregistraments d'àudio i fotografies que en destaquen habilitats i passions musicals. Implementem transicions fluides entre elements i microinteraccions dissenyades amb molta cura per oferir una experiència de navegació atractiva i envoltant. El nostre objectiu principal va ser plasmar les tres virtuts del perfil de Marc - el seu mestratge musical, el seu enfocament socioantropològic i el seu compromís amb l'educació comunitària - en una única plataforma digital que transmetés la seva singularitat i el seu impacte al món de la música i la societat.

Utilitzant el framework de desenvolupament GatsbyJS, conegut per la seva efectivitat en termes de SEO, i integrant biblioteques de JavaScript com Green Shock (una biblioteca per crear animacions d'alt rendiment en navegadors), vam desenvolupar el projecte per aconseguir el impacte que ens havia sol·licitat.

TECNOLOGIES I EINES