AYONOW
AYONOW

WEBSITE / DEVELOPMENT
Desenvolupament del lloc web per a l'agència de comunicació estratègica, creativa i digital AYONOW ubicada a Barcelona i Olot.
AYONOW
PROJECTE
Ayonow es una agencia estratégica, creativa y digital que se guía por un sólido proceso metodológico: conceptualización, creación y ejecución. Su objetivo es generar conceptos que transmitan y comuniquen la esencia de las marcas, permitiéndoles ocupar un lugar natural en su entorno, y llevamos a cabo esta visión mediante creaciones únicas en el ecosistema digital.

Per a aquest projecte, Ayonow ens va confiar el desenvolupament del seu lloc web seguint el disseny UI/UX establert. Tenien la visió de crear una experiència altament visual, enriquida amb animacions captivadores, transicions fluides entre elements i microinteraccions dissenyades acuradament per brindar-li un valor afegit únic. El seu objectiu era no només oferir un lloc web funcional, sinó també captivar els usuaris amb una experiència immersiva i memorable.

Utilitzant el framework de desenvolupament GatsbyJS, conegut per la seva efectivitat en termes de SEO, i integrant biblioteques de JavaScript com Green Shock (una biblioteca per crear animacions d'alt rendiment en navegadors), desenvolupem el projecte per aconseguir el impacte que ens havien sol·licitat.

TECNOLOGIES I EINES