MENTE CLARA
MENTE CLARA

APP / DEVELOPMENT
Desenvolupament d'una aplicació en format de gamificació per APPLE TREE AGENCY del client Angelini Phrama S.A., dissenyada per a la formació en nous fàrmacs psiquiàtrics de la companyia farmacèutica.
MENTE CLARA
PROJECTE
Mente Clara és una aplicació desenvolupada per Almirall S.A. com a eina de formació en nous fàrmacs psiquiàtrics, presentada en un innovador format de joc interactiu.

Per a aquest projecte, APPLE TREE ens va encomanar el desenvolupament de l'aplicació, seguint les especificacions funcionals, requeriments tècnics i disseny UI/UX necessaris per crear-la, juntament amb el seu backoffice de gestió i monitoratge respectiu. L'aplicació havia de reflectir fidelment el disseny proporcionat i complir tots els requeriments tècnics establerts. Els avantatges d'implementar aquest enfocament de formació amb un game training formatiu són notables, ja que es converteix en una poderosa eina per millorar l'efectivitat i l'eficiència dels programes de formació i entrenament, alhora que fa que el procés d'aprenentatge sigui més atractiu i entretingut per als participants.

El llançament de l'aplicació va estar guardonat amb diversos premis a la innovació i al storyteller.

TECNOLOGIES I EINES