KITOK
KITOK

APP / DEVELOPMENT / DESIGN
Aplicació multiperfil per a artistes, locals i consumidors que ofereix esdeveniments de música en directe de forma geoposicionada, informació sobre sales de concerts i perfils de músics.
KITOK
KITOK
PROJECTE
KITOK és una startup que ofereix esdeveniments de música en viu a diverses ciutats, utilitzant tecnologia de geolocalització. La plataforma multiperfil fusiona consumidors, artistes, locals i sales d'esdeveniments en un ecosistema interactiu i dinàmic.

Planifiquem i avaluem meticulosament el flux complet necessari per al desenvolupament de l'aplicació, juntament amb el backoffice de gestió i monitorització corresponent, així com la pàgina de presentació per a la plataforma KITOK. El nostre objectiu era causar un impacte i transmetre contingut ludicocultural de forma atractiva. Seguint el principi KISS 'Keep it simple, stupid', creem una aplicació fàcil i intuïtiva d'usar, enriquida amb detalls visuals i microinteraccions que milloren significativament la qualitat requerida per a aquest projecte.

La nostra estreta cocreació amb l'equip de KITOK va conduir a un llançament exitós, elevant el coneixement de la plataforma i la presència digital.

TECNOLOGIES I EINES