CANARIAS MAKEUP
CANARIAS MAKEUP

APP / DEVELOPMENT / DESIGN / PRESTASHOP
Convertim un Prestashop en una app. Aplicació M-Commerce per a l'empresa Canarias Makeup implementat un mòdul de comunicació entre Prestashop i App.
CANARIAS MAKEUP
PROJECTE
Canarias Makeup és una botiga en línia de bellesa a Canàries dedicada a la venda i distribució de productes cosmètics al millor preu i sense càrrecs duaners.

Per a aquest projecte, el desafiament consistia a transformar una botiga en línia creada amb el CMS PrestaShop en una aplicació amb totes les funcionalitats que ofereix PrestaShop, però adaptada per a dispositius mòbils, tant per a l'App Store com per a Google Play. Per aconseguir-ho, vam desenvolupar un mòdul personalitzat per instal·lar a PrestaShop, que actuava com un bridge entre el CMS i l'aplicació, permetent comunicar-nos a través del servei d'API i així gestionar totes les sol·licituds realitzades des de l'aplicació cap a el Backoffice de PrestaShop. El nostre objectiu era garantir la fluïdesa a les sol·licituds, optimitzant les dades per proporcionar una experiència d'usuari excel·lent.

La nostra estreta col·laboració amb l'equip de Canarias Makeup va conduir a un exitós llançament, millorant l'engagement, l'experiència de l'usuari i la interacció amb l'aplicació, cosa que va resultar en un augment de les vendes i un major ús per part dels seus clients.

TECNOLOGIES I EINES